Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

PS-9000

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Mijn afdrukserver wil niet meer afdrukken.

Controleer de volgende punten om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

• [Controleer of er een router of DHCP-server is die automatisch IP-adressen kan toewijzen]

Er kan automatisch een IP-adres aan het product zijn gegeven waarmee communicatie met de pc in het netwerk niet mogelijk is.
    Controleer het IP-adres van de apparaten in het netwerk. Als u IP-adressen tegenkomt die dubbel worden gebruikt, moet u een van beide apparaten een ander IP-adres geven.

• [Er kan een ander apparaat met hetzelfde IP-adres reageren op de opdracht ping]

Controleer het IP-adres met de opdracht arp -a nadat u de opdracht ping hebt verzonden.
    Controleer het IP-adres van de apparaten in het netwerk. Als u een IP-adres tegenkomt dat dubbel worden gebruikt, moet u een van beide apparaten een ander IP-adres geven.

• [Controleer of er beveiligingssoftware, zoals een firewall, actief is in de server of een ander netwerkapparaat]

De beveiligingssoftware zit mogelijk in de weg van de netwerkcommunicatie met het product. Schakel deze beveiliging uit en kijk of het probleem hiermee is verholpen.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PS-9000, PS-9000, PT-9200DX, PT-9500PC, QL-1050, QL-1050N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-650TD, RJ-4040