Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

PS-9000

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Er is tijdens de installatie geen communicatie mogelijk met het Brother apparaat.
(Er wordt een communicatiefoutmelding weergegeven.)

Raadpleeg het volgende om de oorzaak van het probleem te achterhalen.

• [Controleer het netwerksegment van het Brother apparaat en van de computer]

De Brother PS9000 en de clientcomputer waarop het configuratieprogramma wordt gebruikt, moeten zich in hetzelfde segment bevinden.
    Als er geen router bij betrokken is, moet u de Brother PS9000 en de computer een IP-adres uit hetzelfde segment geven.

• [Controleer of de computer waarop het configuratieprogramma wordt gebruikt een IP-adres heeft gekregen]

Controleer de netwerkinstellingen van de computer in het venster met netwerkeigenschappen of met de opdracht ipconfig.
    Configureer een IP-adres als de computer geen IP-adres heeft.

• [Controleer of er een router of DHCP-server aanwezig is die automatisch IP-adressen kan toewijzen]

Het automatische proces kan de Brother PS9000 een IP-adres hebben gegeven waarmee geen netwerkcommunicatie met de computer tot stand kan worden gebracht.
    Configureer IP-adressen in dezelfde lokale omgeving (zonder router of server) wanneer u de Brother PS9000 voor het eerst installeert.

• [In het product dat wordt geïnstalleerd zijn al eerdere instellingen opgeslagen]

Zet de Brother PS9000 terug op de fabrieksinstellingen en voer de configuratie uit.
    Raadpleeg Hoe zet ik de PS-9000 terug op de fabrieksinstellingen?

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PS-9000, PS-9000, PT-9200DX, PT-9500PC, QL-1050, QL-1050N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-650TD