Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

PS-9000

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Welke printers worden ondersteund door de PS-9000?

De printers uit de QL-serie, de PT-9500pc en de PT-9200DX worden ondersteund door de PS-9000.

Voor gebruikers van de QL-1050:
Als uw versie van de PS-9000 lager is dan versie 1.2.0, moet u de firmware van de PS-9000 bijwerken naar versie 1.2.0 of hoger. Download het bestand van de downloadpagina en installeer de update van de PS-9000 aan de hand van de aanwijzingen.

Voor gebruikers van de QL-650TD:
Download en installeer de meest recente versie van PS-9000 Setup Utility (versie 1.2.002 of hoger).
PS-9000 Setup Utility bevat de netwerkprinterdriver van de QL-650TD.

Voor gebruikers van de QL-500/550:
Als uw versie van de PS-9000 lager is dan versie 1.2.0, dan is die niet compatibel met de QL-500/550.
U hebt een update van de firmware nodig om de PS-9000 compatibel te maken met de QL-500/550.
Download het bestand van de downloadpagina en installeer de update van de PS-9000 aan de hand van de handleiding of het Leesmij-bestand.
Raadpleeg voor meer informatie Is mijn PS-9000 compatibel met de QL-500/550?

Verder heeft u versie 4.1.101 of hoger van P-touch Editor nodig.

Voor gebruikers van de PT-9200DX:
De printerdriver die met het apparaat is meegeleverd, kan niet worden gebruikt. Installeer de printerdriver van de cd-rom van de PS-9000 en niet de driver die met de PT-9200DX is meegeleverd.

Verwante modellen

PS-9000, PS-9000