Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

PS-9000

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Hoe kan ik het IP-adres van de afdrukserver vinden?

Start het installatieprogramma op de cd-rom die bij de PS9000 wordt geleverd.
Selecteer "Installeer dit apparaat en het hulpprogramma" en ga naar de volgende stap.
Het IP-adres wordt weergegeven in het volgende installatievenster voor de PS-9000.
Noteer dit IP-adres en annuleer het installatieprogramma.

< Ter informatie >
Het wordt aangeraden het IP-adres met de P-touch-printer af te drukken op een label en dit label aan te brengen op de afdrukserver.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PS-9000, PS-9000, PT-9200DX, PT-9500PC, QL-1050, QL-1050N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-650TD