Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

PS-9000

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Elke keer dat het apparaat opgestart wordt krijgt deze een ander IP adres.

Er kan zich op uw netwerk een router of server bevinden met een ingeschakelde DHCP of RARP functie. Controleer onderstaande oplossingen op de DHCP server.

1. Wijs het apparaat een IP adres toe als u een netwerkomgeving heeft met alleen een switch/hub zonder router of server.
    Zorg dat u de reeks kent waarbinnen uw DHCP server adressen toewijst. Wijs een IP adres toe dat buiten de reeks ligt die uw DHCP toewijst, maar binnen het subnet dat gebruikt wordt op uw netwerk.
    Zet het DHCP/BOOTP/RARP protocol uit.
    Voorbeeld: aIs de DHCP server de adressen 192.168.0.2 - 192.168.0.32 toewijst, gebruik dan een adres tussen 192.168.0.33 - 192.168.0.253 voor het apparaat, zoals 192.168.0.35.

• Wijs altijd een uniek IP adres toe aan elk apparaat.

• Zorg dat u weet welk IP adres de DHCP server heeft, bijvoorbeeld 192.168.0.1 of 192.168.0.254 en gebruik dit adres niet.

2. Registreer het IP adres van de PS-9000 in de DHCP server.
    Registreer het IP adres voor uw apparaat in de DHCP server.
    Raadpleeg de handleiding van uw DHCP server voor meer informatie.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PS-9000, PS-9000, PT-9200DX, PT-9500PC, QL-1050, QL-1050N, QL-500, QL-500A, QL-550, QL-560, QL-650TD