PJ-773

Welke opties moet ik kiezen in Apparaatinstellingen wanneer ik de optionele behuizing voor de printer en een papierrol gebruik?

Wanneer u de behuizing voor de printer en een papierrol installeert, hebt u drie verschillende opties in Apparaatinstellingen:

Als u de rol lang in de behuizing laat zitten, kan het papier kreuken. Voorkom kreuken door de as die omkrullen moet tegengaan te verwijderen. De antikrulfunctie werkt echter pas weer nadat u de as weer hebt aangebracht. Raadpleeg voor meer informatie de gebruiksaanwijzing van de behuizing voor printer en papierrol.

Opties in Apparaatinstellingen

AAN

AAN

(zonder antikrul)

AAN

(korte invoer )

Gebruik van behuizing voor printer/rol

(Na het afdrukken laat u extra papier naar buiten komen)

Vinkje
Vinkje Vinkje

Gebruik van as die omkrullen voorkomt

(antikrulfunctie werkt)

Vinkje
- *1
Vinkje
Werking bij indrukken van doorvoerknop

Lengte A4/Letter

110 mm

(voorkomt kreuken door as tegen het omkrullen)

*1: Als de as tegen het omkrullen wordt verwijderd, werkt de antikrulfunctie niet.

Dezelfde instellingen kunt u ook opgeven in de printerdriver. De opties in de printerdriver en in Apparaatinstellingen hebben niet precies dezelfde naam. In de onderstaande tabel staan de verschillen. De instellingen van de printerdriver krijgen voorrang op die van Apparaatinstellingen.

Opties in Apparaatinstellingen

(Printer Setting Tool)

AAN

AAN

(zonder antikrul)

AAN

(korte invoer )

Opties in de printerdriver PA-RC-001

PA-RC-001

(zonder antikrul)

Standaardwaarde

(gebruikt de instellingen van Apparaatinstellingen)

Verwante modellen

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773