PJ-773

Deze printer wordt niet gedetecteerd bij het tot stand brengen van een Wi-Fi-verbinding.

Controleer de volgende punten:

1. Controleer of het blauwe Wi-Fi-lampje Wi-Fi brandt.
    Als het Wi-Fi-lampje Wi-Fi knippert of uit is, is er geen Wi-Fi-verbinding tot stand gebracht.  Zie Hoe maak ik verbinding met mijn printer via Wi-Fi? als u een Wi-Fi-verbinding tot stand wilt brengen.
    Wi-Fi-lampje
  2. Controleer de Wi-Fi-instellingen.
    Neem contact op met de netwerkbeheerder en geef de juiste Wi-Fi-instellingen op in Printer Instelling Tool (Printer Setting Tool).  Zie Werken met Printer Instelling Tool (Printer Setting Tool) voor meer informatie.

Verwante modellen

PJ-773