PJ-762

Hoe zorg ik ervoor dat de printer niet meer automatisch papier van de rol doorvoert na het afdrukken? (Mac)

Volg de onderstaande stappen:

1. Zorg ervoor dat de printerdriver is geïnstalleerd.
    Als u de printerdriver niet hebt geïnstalleerd, ga dan naar de pagina Downloads en download de printerdriver.  Dubbelklik op het gedownloade bestand en volg de aanwijzingen op het scherm.

2. Open een document dat u wilt afdrukken en selecteer [Afdrukken/Druk af] in het menu [Bestand/Archief].

3. Controleer of bij [Printer] uw printer is geselecteerd en of het opgegeven papierformaat en -type overeenstemmen met het papier dat u hebt geladen.

4. Selecteer in het venstermenu [Normaal] de optie [Geen doorvoer] bij [Formulierinvoermodus].

5. Stel [Doorvoermarge] naar wens in.
    Wanneer de laatste pagina van de afdruktaak is afgedrukt, wordt het papier met de opgegeven hoeveelheid doorgevoerd.

6. Klik op [Afdrukken/Druk af].

Verwante modellen

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773