PJ-762

Voorbereidingen voor het gebruik van de printer.

1. Printer inschakelen
    Voorzie de printer van stroom met de optionele oplaadbare Li-ion-batterij, netadapter of autoadapter.
    > De oplaadbare Li-ion-batterij installeren (optie)
    > De oplaadbare Li-ion-batterij opladen
    > Aansluiten op het stopcontact (optie)
    > Aansluiten op een gelijkspanningsbron (optie)
  2. Software installeren op de computer of het mobiele apparaat
    Afhankelijk van uw model printer en de computer of het mobiele apparaat waarmee u afdrukt, zijn er meerdere mogelijkheden om af te drukken.
    Klik op de volgende koppeling voor de beschikbare software en installeer deze software zo nodig op uw computer of mobiele apparaat.
    > Wat voor soort software is beschikbaar voor deze printer?

Als u wilt afdrukken vanaf een computer, moet u de printerdriver en andere software installeren.
    > De software installeren
  3. Verbind de printer met uw computer of mobiele apparaat.
    De printer kan met uw computer of mobiele apparaat worden verbonden met een USB-kabel of een Bluetooth- (alleen PJ-762/PJ-763/PJ-763MFi) of Wi-Fi-verbinding (alleen PJ-773).
  4. Plaats papier in de printer.
    > Papier invoeren
  5. Afdrukken vanaf een computer of mobiel apparaat
    > Afdrukken vanaf een Windows-computer of Mac
    > Afdrukken vanaf een Apple-apparaat (iPad, iPhone, iPod touch, etc) (alleen PJ-763MFi / PJ-773)
    > Afdrukken vanaf een Android™-apparaat (alleen PJ-762 / PJ-763 / PJ-763MFi / PJ-773)

Wijzig de printerinstellingen, indien nodig.

6. Foutmeldingen
    Klik hier voor mogelijke oplossingen als de lampjes op de printer knipperen of branden om een fout aan te geven.
    > Wat betekenen de lampjes?

7. Beschikbare documenten
    > Handleidingen

8. Andere nuttige informatie
    Downloads
    Veelgestelde vragen & problemen oplossen
    Specificatie

Verwante modellen

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773