PJ-722

Hoe kan ik afdrukken vanaf een computer of mobiel apparaat?

Zorg ervoor dat uw printer compatibel is met het besturingssysteem van uw mobiele apparaat:

Mobiel besturingssysteem Printer
Android™ PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773
iOS PJ-763MFi (Bluetooth®), PJ-773 (Wireless)

Ga te werk als volgt.

1. Open het document dat u wilt afdrukken op uw computer of mobiel apparaat.
  2. Zorg ervoor dat de printer is ingeschakeld.  Gebruik een volledig opgeladen batterij of sluit de printer aan op een netadapter of bron van gelijkspanning.
  3. Schakel de printer in door de knop Aan/uit (Aan/uit) ongeveer één seconde ingedrukt te houden.
    Het voedingslampje POWER licht op in de kleur groen (als de printer is aangesloten op een netadapter of bron van gelijkspanning) of oranje (als de oplaadbare Li-ion-batterij is gebruikt).
    Printer inschakelen

1 Knop Aan/uit (Aan/uit)
    2 Voedingslampje POWER
  4. Sluit de printer aan op een computer of mobiel apparaat via een USB-kabel, Bluetooth® of Wi-Fi®. Raadpleeg Verbinding maken via een USB-kabel/Bluetooth en Verbinding maken via Wi-Fi (enkel voor PJ-773) voor meer informatie.
  5. Laad papier. Houd het papier met beide handen recht en schuif het dan voorzichtig in de papierinvoeropening tot de rol het papier doorvoert naar de beginpositie. Voor het beste resultaat gebruikt u origineel Brother-papier.
    Afdrukzijde

1 Afdrukzijde
    • Zorg ervoor dat de onderrand van het papier parallel loopt met de rol.
    • Slechts één kant van het papier kan worden bedrukt.  Controleer het papier en laad het zo dat de gladde, thermische kant omlaag wijst.
      Lijn papier van A4-formaat, als u dat gebruikt, uit met de A4-indicatoren op de printer. Lijn papier van Letter-formaat, als u dat gebruikt, uit met de LTR-indicatoren op de printer.
      Papier laden
  6. Druk af vanuit de toepassing.
    Het groene DATA-lampje knippert om aan te geven dat de printer gegevens ontvangt en dat het document wordt afgedrukt.
    • U kunt de printerinstellingen zo nodig aanpassen in het dialoogvenster van de printerdriver of in Printer Instelling Tool (Printer Setting Tool). Zie Werken met Printer Instelling Tool (Printer Setting Tool) voor meer informatie.
    • Als er papier is geladen en het groene DATA-lampje blijft branden zonder te knipperen, dan heeft de printer niet genoeg gegevens ontvangen om de hele pagina te kunnen afdrukken. Schakel de printer uit en weer in.
    • Het papier kan worden geladen nadat de afdruktaak is verzonden. Als de printer het papier scheeftrekt bij het doorvoeren naar de beginpositie, doe het uitvoerpaneel dan helemaal open, verwijder het papier, doe het uitvoerpaneel weer dicht en laad het papier opnieuw (zie Het papier is vastgelopen in de printer.).
    • Als u een JPEG-afbeelding wilt afdrukken zonder de printerdriver te gebruiken, zie dan Wat is JPEG afdrukken en hoe gebruik ik dat?

Verwante modellen

PJ-722, PJ-723, PJ-762, PJ-763, PJ-763MFi, PJ-773