PDS-5000

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Kan de scanner niet vinden.

De scanner is niet aangesloten op de computer.

 

Controleer of de USB-kabel tussen de scanner en de computer correct is aangesloten.
Als de functie voor het automatisch uitschakelen van het apparaat is ingeschakeld, is het apparaat mogelijk automatisch uitgeschakeld. Druk op de aan-uitknop om de scanner in te schakelen.

 

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

PDS-5000, PDS-5000F, PDS-6000, PDS-6000F

Feedback

Geef hieronder uw feedback. Aan de hand daarvan kunnen wij onze ondersteuning verder verbeteren.

Stap 1: is de informatie op deze pagina nuttig voor u?

Stap 2: wilt u nog iets toevoegen?

Dit formulier is alleen bedoeld voor feedback.