PT-P950NW

Open LBX-bestanden die zijn gemaakt in P-touch Editor in Pro Label Tool

1. E-mail de LBX-bestanden die u in P-touch Editor hebt gemaakt naar uw mobiele apparaat.

2. Selecteer op uw mobiele apparaat Pro Label Tool om de ontvangen bestanden te openen.
    U kunt Pro Label Tool downloaden vanuit hier voor Android™ of voor iOS.

Objectbeperkingen in Pro Label Tool:

Object Beperking

Kabelobject

Barcode

Tekst

Wanneer u bestanden bewerkt die zijn gemaakt met de functie voor databaseverbinding, moet u ze opnieuw verbinden in Pro Label Tool.

Nummering De nummering die is ingesteld in de P-touch-editor wordt gereset als u een object bewerkt in de Pro Label Tool.
Datum/ tijd Niet bewerkbaar. (Pro Label Tool gebruikt de tijdinstelling van P-touch Editor.)
Objectkoppeling U kunt geen nieuwe objectkoppelingen toevoegen of onderliggende objectgegevens bewerken. (Pro Label Tool gebruikt de objectkoppelingen die zijn gemaakt in P-touch Editor.)
Vorm (Poly/Rect)
Tabelgroep
Frame
Achtergrond
symbool
Foto maken
Kalender
Tekst schikken
Niet bewerkbaar. (Alleen afdrukken is mogelijk.)
Snijlijn De instelling voor de snijlijnpositie van de P-touch-editor is niet beschikbaar in het Pro Label Tool.
Meerdere vellen Als de labellay-out die is gemaakt in de P-touch-editor meerdere vellen bevat, is alleen het eerste blad beschikbaar in het Pro Label Tool.

Verwante modellen

PT-E550W, PT-E560BT, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW