PT-P950NW

Ik kan mijn apparaat niet verbinden met het draadloze netwerk.

Controleer eerst of de printer én uw WLAN-toegangspunt/-router zijn ingeschakeld.

Controleer daarna de volgende punten.

• Zijn uw beveiligingsinstellingen (SSID/netwerksleutel) correct?

Controleer en kies indien nodig de correcte beveiligingsinstellingen.

• Het is mogelijk dat de naam van de fabrikant of het modelnummer van het WLAN-toegangspunt/de WLAN-router wordt gebruikt als de standaardbeveiligingsinstellingen.
    • Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van uw WLAN-toegangspunt/WLAN-router voor informatie over het vinden van de beveiligingsinstellingen.
    • Vraag hulp aan de fabrikant van uw WLAN-toegangspunt/WLAN-router of aan uw internetprovider of netwerkbeheerder.

• Gebruikt u MAC-adresfiltering?

Controleer of het MAC-adres van de printer toegestaan is in de filter.
    U vindt het MAC-adres in Communication settings in Printer Setting Tool.
    Zie Communication settings gebruiken.
  • Is de afgeschermde modus geactiveerd op uw WLAN-toegangspunt/-router? (SSID wordt niet verzonden)

• U moet de juiste SSID-naam invoeren tijdens de installatie of bij het gebruik van Communication settings in Printer Setting Tool.
    • Controleer de SSID-naam in de gebruiksaanwijzing van uw WLAN-toegangspunt/-router en herconfigureer de draadloze netwerkinstellingen.

• Wordt er een beschikbaar IP-adres toegewezen aan uw P-touch?

• Controleer het IP-adres en het subnetmasker.
      Controleer of de IP-adressen en de subnetmaskers van uw computer en de printer correct zijn en zich op hetzelfde netwerk bevinden.
      Neem contact op met uw netwerkbeheerder voor meer informatie over het verifiëren van het IP-adres en het subnetmasker.
    • (Windows)
      Controleer uw IP-adres, subnetmasker en overige netwerkinstellingen in Communication settings in Printer Setting Tool.
      Zie Communication settings gebruiken.

Als het probleem aanwezig blijft, moet u de printerdriver en software verwijderen en vervolgens opnieuw installeren.

Als u geen antwoord op uw vraag hebt gevonden, hebt u dan de andere vragen bekeken?

Hebt u de handleidingen bekeken?

Neem contact op met de Brother-klantenservice als u nog meer hulp nodig hebt:

Verwante modellen

PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW, RJ-2050, RJ-2140, RJ-2150, RJ-3250WB, RJ-4250WB