PT-P900W/P900Wc

Netvoeding

U kunt de lichtnetadapter of optionele oplaadbare Li-ion-batterij (PA-BT-4000LI) gebruiken.

<Lichtnetadapter>

De lichtnetadapter wordt in de doos meegeleverd.

1. Steek de stekker van het adaptersnoer in de daarvoor bestemde aansluiting van het apparaat, aangegeven met DC IN 24 V.
  2. Steek het netsnoer in de lichtnetadapter.
    lichtnetadapter aansluiten
    1 Lichtnetadapter
    2 Netsnoer
    Afhankelijk van uw model apparaat kan de printer er in werkelijkheid iets anders uitzien dan op de afbeeldingen.

3. Steek de stekker in een gewoon stopcontact.
    • Zet de printer uit voordat u de lichtnetadapter losmaakt.
    • Trek niet aan het stroom- en netsnoer en buig de snoeren niet om.
    • Nadat u de stekker in het stopcontact hebt gestoken, kan het een paar seconden duren voordat de aan-uitknop Aan-uitknop bruikbaar is.

Voor de veiligheid en voor back-up van het printergeheugen wordt aangeraden om, als de voeding is losgekoppeld, de oplaadbare batterij (PA-BT-4000LI) in de printer te plaatsen.

<Li-ion-batterij>

U moet de optionele batterijhouder op de printer monteren voordat u de Li-ion-batterij plaatst.
Voor het installeren van de batterijhouder en Li-ion-batterij raadpleegt u 'De oplaadbare Li-ion-batterij installeren (optie)'.

Verwante modellen

PT-P900W/P900Wc, PT-P950NW