PT-P750W

IP-adres van de computer en de printer controleren

Volg de onderstaande stappen om het IP-adres van de computer en dat van de printer te controleren.

IP-adres van de computer controleren

(Windows)

1. (Windows 8 en hoger)

1. Klik in het startscherm op DownArrow. Als DownArrow niet voorkomt in het startscherm, klik dan met de rechtermuisknop op een leeg deel van het startscherm en klik vervolgens op Alle apps op de balk.
    2. Klik op Opdrachtprompt.
    (Windows Vista en Windows 7)
    Klik op Start => Alle programma's => Bureau-accessoires en selecteer Opdrachtprompt.
  2. Voer ipconfig (C:\>ipconfig) in en druk op Enter.
  3. Controleer het IP-adres en subnetmasker.

Check the IP address and Subnet Mask
  4. Voer exit (C:\>exit) in en druk op Enter om de opdrachtprompt te sluiten.

(Macintosh)

1. Klik op het Apple-menu en selecteer Systeemvoorkeuren....

Click Apple Menu and select System Preferences
  2. Klik op Netwerk.

Click Network
  3. Klik op Advanced.

Click Advanced
  4. Klik op TCP/IP en controleer het IPv4-adres en Subnetmasker.

Check the IPv4 Address and Subnet Mask

Controleer of het subnetmasker gelijk is aan '255.255.255.0'.
    Als het subnetmasker bij u anders is, raadpleeg dan een netwerkbeheerder om het probleem te verhelpen. (Deze vraag is niet van toepassing op uw netwerkomgeving.)

IP-adres van de printer controleren

Er zijn twee manieren om het IP-adres te controleren:
U kunt Communication settings raadplegen in Printer Setting Tool of u kunt op uw printer een printerconfiguratierapport afdrukken.

Verwante modellen

PT-D800W, PT-P750W, PT-P900W, PT-P950NW