PT-P300BT

Tekens en emoji's van een mobiel apparaat worden niet goed weergegeven of kunnen niet duidelijk worden afgedrukt door de printer, ook al worden ze goed weergegeven op het mobiele apparaat. (P-touch Design&Print)

Afhankelijk van uw mobiele apparaat worden tekens en karakters (Emoji) in de lijst in het bewerkingsscherm mogelijk niet correct weergegeven of afgedrukt..

Editing Screen

Als de tekens en karakters (Emoji) in het mobiele apparaat niet correct worden weergegeven of afgedrukt, gebruikt u in plaats daarvan de objecten die in de P-touch Design & Print-toepassing zijn geïnstalleerd.

Volg onderstaande stappen om de objecten die zijn geïnstalleerd in P-touch Design & Print in te voegen.

1. Tik op het label in het bewerkingsscherm en tik vervolgens op [Symbool].
    Tap [Symbol]

2. Selecteer het object dat u wilt afdrukken in de lijst en tik op [GEREED]. Het object dat u hebt geselecteerd, wordt in het label ingevoegd.
    Select object

Verwante modellen

PT-P300BT, PT-P710BT