Model uit assortiment. Deze pagina wordt niet meer bijgewerkt.

NC-6100h

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Veelgestelde vragen en probleemoplossing

Wat is een netwerk met een bestandsserver en werken Brother-printers in zo'n omgeving?

Als u een netwerk hebt met daarin één server of een groep servers (meestal met NT 4®, Windows 2000, Novell NetWare, Unix, Linux enzovoort), die iedereen gebruikt door middel van gedeelde netwerkstations, dan hebt u waarschijnlijk een netwerk met een bestandsserver.

Brother-printers kunnen op verschillende manieren functioneren in dit type omgeving.

U kunt op uw bestandsserver ook een centrale wachtrij maken en alle taken met een apart verkrijgbare Brother-afdrukserver doorgeven aan de printer. Voor dit type netwerk is dit de flexibelste manier van werken. In veel systemen met een server is het echter ook mogelijk om de printer via de parallelle interface of USB-interface aan te sluiten op de server en de printer vervolgens te delen met de desbetreffende netwerkgebruikers.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

HL-1030, HL-1230, HL-1240, HL-1250, HL-1270N, HL-1430, HL-1440, HL-1450, HL-1470N, HL-2460, HL-3450CN, HL-5040, HL-5050, HL-5070N, HL-7050, HL-7050N, NC-6100h