MFC-L9630CDN

Netwerkinstellingen terugzetten op de fabrieksinstellingen

U kunt de netwerkinstellingen terugzetten op de fabrieksinstellingen via het bedieningspaneel van het apparaat.

Hiermee reset u alle instellingen, zoals het wachtwoord en IP-adres.

• Met deze functie zet u alle netwerkinstellingen terug op de fabrieksinstellingen.
  • U kunt de afdrukserver ook zijn fabrieksinstellingen teruggeven met beheer via een webbrowser.
  1. Druk op Settings(Instellingen) > Alle instellingen Netwerk > Netw. resetten.

Als uw apparaat het menu Alle instellingen op het startscherm toont, sla het menu Instellingen over.

2. Het apparaat zal opnieuw opstarten na het resetten. Druk gedurende 2 seconden op OK om te bevestigen.
    Het apparaat wordt opnieuw gestart.

Verwante modellen

MFC-EX670, MFC-L9630CDN, MFC-L9635CDN, MFC-L9670CDN