MFC-L9570CDW(T)

Secure Function Lock 3.0 gebruiken met Beheer via een webbrowser

1. Start uw webbrowser.
  2. Typ 'http://IP-adres van apparaat' of 'https://IP-adres van apparaat'  in uw browser ('IP-adres van apparaat' is het concrete IP-adres van uw Brother-apparaat).
    Bijvoorbeeld:
    http://192.168.1.2 of https://192.168.1.2
  3. Voer een wachtwoord in, als u dit zo hebt ingesteld, en klik vervolgens op Pijl rechts.
  4. Klik op het tabblad Beheerder.
  5. Klik op het menu Beperkingsbeheer of Functie gebruikersbeperking in de navigatiebalk aan de linkerkant.
  6. Selecteer Beveiligd functieslot.
  7. Klik op Indienen.
  8. Klik op het menu Beperkte functies in de navigatiebalk aan de linkerkant.
  9. Typ een groepsnaam of gebruikersnaam in het veld Gebruikerslijst / Beperkte functies.
  10. Schakel in de kolom Afdrukken en andere kolommen selectievakjes in om de betreffende functie toe te staan en schakel ze uit om die functie te blokkeren.
  11. Als u het maximale aantal pagina's wilt configureren, schakel dan het selectievakje Aan in bij Paginalimiet en voer vervolgens het maximumaantal in bij Max. pagina's.
  12. Klik op Indienen.
  13. Klik op het menu Gebruikerslijst in de navigatiebalk aan de linkerkant.
  14. Typ een gebruikersnaam in het veld Gebruikerslijst.
  15. Typ een viercijferig wachtwoord bij Pincode.
  16. Typ in het veld E-mailadres het e-mailadres van de gebruiker (alleen beschikbaar voor specifieke modellen).
  17. Typ het kaartnummer bij Kaartnummer (NFC ID) (alleen beschikbaar voor bepaalde modellen) om het kaartnummer van de gebruiker te registreren.
  18. Selecteer Gebruikerslijst/Beperkte functies in de keuzelijst voor elke gebruiker.
  19. Klik op Indienen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L8410CDW, MFC-J5945DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)