MFC-L9570CDW(T)

Een fax verzenden met PC-FAX (Windows®)

PC-FAX ondersteunt alleen zwart-wit faxen. Een zwart-wit fax wordt verzonden zelfs als de originele gegevens in kleur zijn en het ontvangende faxapparaat kleurenfaxen ondersteunt.

1. Maak een bestand op uw computer in een willekeurige applicatie.
  2. Selecteer het afdrukcommando in uw toepassing.
  3. Selecteer Brother PC-FAX als uw printer en voltooi dan uw afdrukhandeling.
    Het dialoogvenster BrotherPC-FAX verschijnt.
  4. Tik een faxnummer op een van de volgende manieren:
    • Klik op de cijfers op de kiestoetsen om het nummer in te voeren en klik vervolgens op Verzendadres toevoegen.
      Als u het selectievakje Verboden nummers aanvinkt, wordt er ter bevestiging een dialoogvenster weergegeven waarin u met behulp van het toetsenbord het faxnummer opnieuw kunt invoeren. Met deze functie vermijdt u dat verzendingen op de verkeerde bestemming terechtkomen.
    • Klik op de toets Adresboek en selecteer vervolgens een naam of een groep uit het adresboek.

Als u een vergissing hebt gemaakt, kunt u alle gegevens wissen met de toets Alles wissen.

5. Om een voorblad in te voegen, vinkt u het selectievakje Voorblad toevoegen aan. U kunt ook op klikken om een voorblad aan te maken of te bewerken.
  6. Klik op Start om de fax te verzenden.
    • Klik op Afbreken om de fax te annuleren.
    • Als u een nummer opnieuw wilt kiezen, klikt u op Herkiezen om de laatste vijf faxnummers te tonen en klikt u vervolgens op Start.

Verwante modellen

MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)