MFC-L9570CDW(T)

Cartridgefout

Het Cartridgefout bericht verschijnt als de tonercartridge niet correct is geïnstalleerd.

Trek de drumkit uit, verwijder de tonercartridge voor de kleur die wordt aangegeven op het Lcd-scherm, en zet het terug in de drumkit met de volgende stappen
:

1. Zet het apparaat aan.
  2. Druk op de knop om de klep aan de voorzijde te openen en trek deze klep vervolgens open.

Open Front Cover

3. Pak de groene greep van de drumeenheid. Trek de drumeenheid zo ver mogelijk naar buiten.

Pull Drum

4. Houd het handvat van de tonercartridge en druk deze voorzichtig naar voren om het te ontgrendelen. Trek hem uit de drum unit. Herhaal dit voor alle tonercartridges.

Pull Toner

5. Houd het handvat van de tonercartridge vast en schuif de tonercartridge in de drumkit trek het voorzichtig naar u toe totdat hij op zijn plaats zit. Zorg ervoor dat u de tonercartridge overeenkomt met hetzelfde kleur etiket op de drum.

Insert Toner

6. Duw de drumeenheid zo ver mogelijk naar binnen tot deze sluit op zijn plaats.

Push Drum

7. Sluit het deksel aan de voorzijde van het apparaat.

Als het probleem  blijft, Neem contact op met uw leverancier of de Brother-klantenservice'.

Verwante modellen

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)