MFC-L8850CDW

De in het geheugen ontvangen faxen afdrukken. (Fax opslaan)

Als u gebruik maakt van de "Fax opslaan" optie is het mogelijk om opgeslagen faxen alsnog af te drukken als u bij het Brother apparaat bent.

Om dit te doen volgt u onderstaande stappen:

1. Druk op  Settings (Instellingen). (Bij bepaalde modellen is deze stap niet nodig.)

2. Druk op Alle instell..

3. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Fax weer te geven.

4. Druk op Fax.

5. Druk op de pijl omhoog of omlaag om Print fax of Print document te kiezen.

6. Druk op Print Fax of Print Document.

7. Druk op Ja of OK.

8. Druk op image(Beginscherm).

• U kunt ook een fax uit het geheugen afdrukken door op Print te drukken op het aanraakscherm. (voor sommige modellen met Fax voorbeeld: Wanneer Fax voorbeeld staat op Uit.)
  • Als u een fax uit het geheugen afdrukt, is deze gewist uit het geheugen van uw faxmachine.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW, MFC-J4420DW, MFC-J4510DW, MFC-J4620DW, MFC-J4710DW, MFC-J5320DW, MFC-J5620DW, MFC-J5720DW, MFC-J6520DW, MFC-J6720DW, MFC-J680DW, MFC-J6920DW, MFC-J870DW, MFC-J880DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8650CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9550CDW(T), MFC-L9570CDW(T)