MFC-L8850CDW

Vast: 2zijdig

Volg de onderstaande stappen als het papier vastloopt in de duplexeenheid.

1. Trek de papierlade volledig uit het apparaat.

Papierlade_naar_buiten_trekken
  2. Zorg ervoor dat er geen papier binnen in het apparaat blijft zitten.

Binnenin_controleren
  3. Kijk onder de papierlade als er geen papier is vastgelopen binnen in het apparaat.

Onder_papierlade
  4. Open de klep aan de achterzijde als er geen papier vastzit in de papierlade.

Klep_achterzijde_openen
  5. Trek het vastgelopen papier langzaam met beide handen naar buiten.

Vastgelopen_papier_naar_buiten_trekken
  6. Sluit de klep aan de achterzijde. Deze moet goed dichtklikken.
  7. Plaats de papierlade terug in het apparaat.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L8400CDN, DCP-L8450CDW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)