MFC-L8850CDW

Wat voor geheugen kan ik gebruiken?

Uw Brother-apparaat beschikt standaard over 256 MB geheugen en heeft één sleuf voor extra geheugen. U kunt het geheugen uitbreiden tot maximaal 512 MB door SO-DIMM's (Dual In-line Memory Module) te installeren.

Meestal bevat het apparaat normale SO-DIMM's met de volgende specificaties:

Type: 144 pennen en 16-bits output
CAS-latentie: 4
Klokfrequentie: 267 MHz (533 Mb/S/Pin) of meer
Capaciteit: 256 MB
Hoogte: 30,0 mm
DRAM-type: DDR2 SDRAM

• Sommige SO-DIMM's doen het niet in dit apparaat.
  • Raadpleeg voor meer informatie de dealer bij wie u de printer hebt gekocht of de Brother-klantenservice.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L8400CDN, DCP-L8450CDW, MFC-L8650CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L9550CDW(T)