MFC-L8690CDW

Gescande gegevens naar een FTP-server uploaden

Gescande informatie delen door het op uw FTP-server op te slaan.
  1. Plaats uw document.
  2. Druk op [Scannen]>[naar FTP/SFTP].
  3. De serverprofielen die u met Beheer via een webbrowser heeft ingesteld, worden weergegeven. Selecteer het gewenste profiel. Als het profiel niet volledig is ingevuld (bijvoorbeeld wanneer de accountnaam en het wachtwoord om in te loggen ontbreken of wanneer de kwaliteit of het bestandstype niet is geselecteerd), wordt u gevraagd om de ontbrekende informatie in te voeren.
  4. Druk op [Start].
    De machine begint met scannen. Als u de glasplaat van de machine gebruiken, volgt u de instructies op het aanraakscherm om de scantaak te vervolledigen.

Verwante modellen

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)