MFC-L8690CDW

Sla gescande gegevens als PDF-bestand op naar een map met de Startmodus van ControlCenter4 (Windows®)

Selecteer Startmodus als modusinstelling voor ControlCenter4.

1. Plaats uw document.
  2. Klik op het pictogram (ControlCenter4) in de taakbalk en klik vervolgens op Open.
  3. Klik op het tabblad Scan.
  4. Selecteer het Type document.
  5. Wijzig indien nodig de grootte van het document.
  6. Klik op  (Scan).
    De machine start het scannen en de gescande afbeelding wordt in de viewer weergegeven.
  7. Klik op de knop naar rechts of links om een afdrukvoorbeeld van elke gescande pagina te bekijken.
  8. Klik op Opslaan.
    Het dialoogvenster Opslaan verschijnt.
  9. Klik op de vervolgkeuzelijst Type Bestand en selecteer vervolgens een PDF-bestand.
    Om het document als een met een wachtwoord beveiligd PDF-bestand op te slaan, selecteert u Veilige PDF Enkele pagina (*.pdf) of Veilige PDF Meerdere pagina's (*.pdf) uit de vervolgkeuzelijst Type Bestand, klikt u op en voert u het wachtwoord in.
  10. Om de bestandsnaam te wijzigen, klikt u op de Wijzigen-knop indien nodig.
  11. Klik op het pictogram van de map en blader naar de map waarin u de gescande documenten wilt opslaan.
  12. Klik op OK.
    Het gescande document wordt als een pdf-bestand in de bestemmingsmap opgeslagen.

Verwante modellen

DCP-L8410CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)