MFC-L8690CDW

Een zelf ondertekend certificaat maken

1. Start uw webbrowser.
  2. Typ 'http://IP-adres van apparaat/' in uw browser ('IP-adres van apparaat' is het concrete IP-adres van uw Brother-apparaat).
    Bijvoorbeeld:
    http://192.168.1.2
    • Als u DNS of een NetBIOS-naam gebruikt, kunt u in plaats van het IP-adres een andere naam opgeven, zoals 'GedeeldePrinter'.
      - Bijvoorbeeld:
        http://GedeeldePrinter
      Als u met een NetBIOS-naam werkt, kunt u ook de knooppuntnaam gebruiken.
      - Bijvoorbeeld:
        http://brnxxxxxxxxxxxx
      De NetBIOS-naam kunt u vinden in het netwerkconfiguratierapport.
    • Voor Macintosh: Open Beheer via een webbrowser door te klikken op het apparaatpictogram in het scherm van Status Monitor.
  3. Voer een wachtwoord in, als u dit zo hebt ingesteld, en klik vervolgens op Pijl rechts.
  4. Klik op het tabblad Netwerk.
  5. Klik op het tabblad Beveiliging.
  6. Klik op Certificaat.
  7. Klik op Zelf ondertekend certificaat.
  8. Voer een Algemene naam en een Geldigheidsdatum in.
    • De Algemene naam moet uit minder dan 64 bytes bestaan. Voer een identificatie in zoals een IP-adres, naam van een knooppunt of domeinnaam die dient om toegang te krijgen tot dit apparaat via SSL-/TLS-communicatie. Standaard wordt de naam van het knooppunt weergegeven.
    • Er wordt een waarschuwing weergegeven als u het IPPS- of HTTPS-protocol gebruikt en een andere naam in de URL invoert dan de Algemene naam die is gebruikt voor het door uzelf ondertekende certificaat.
  9. Selecteer uw instelling in de keuzelijst Algoritme van openbare sleutel. De standaardinstelling is RSA (2048-bits).
  10. Selecteer uw instelling in de keuzelijst Digest-algoritme. De standaardinstelling is SHA256.
  11. Klik op Indienen.
  12. Klik op Netwerk.
  13. Klik op Protocol.
  14. Klik op HTTP-serverinstellingen.
  15. Selecteer het certificaat dat u wilt configureren in de keuzelijst Selecteer het certificaat.
  16. Klik op Indienen.
    Het volgende scherm wordt weergegeven.
    HTTP-serverinstellingen
  17. Klik op Ja om de afdrukserver opnieuw te starten.

Het zelf ondertekende certificaat wordt aangemaakt en opgeslagen in het geheugen van het apparaat.

Om SSL/TLS-communicatie te kunnen gebruiken, moet het zelf ondertekende certificaat op uw computer worden geïnstalleerd.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L2530DW, DCP-L2550DN, DCP-L8410CDW, HL-L2350DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-L2710DN, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)