MFC-L6900DW(T)

Kiesbeperking voor het verzenden van faxen.

Deze functie voorkomt dat faxen naar de verkeerde bestemming worden gestuurd en beperkt het faxen tot handmatig kiezen.

Zo kunt u bijvoorbeeld voorkomen dat naar de verkeerde bestemming wordt gefaxt door de gebruiker te verplichten om het faxnummer tweemaal in te voeren. Een andere mogelijkheid van deze functie is dat u privégebruik onmogelijk maakt door gebruikers te verplichten het adresboek te gebruiken.

Beschikbare opties bij gebruik van Kiesbeperking

Kiesbeperking instellen

Beschikbare opties van Kiesbeperking

Bij elke methode om de bestemming op te geven (zie hierna), kunt u de gebruiker verplichten om het faxnummer tweemaal in te voeren of de desbetreffende methode beperken door Kiesbeperking in te schakelen en zo te voorkomen dat naar de verkeerde bestemming wordt gefaxt. (Welke opties voor het opgeven van bestemmingen beschikbaar zijn, kan per Brother-apparaat verschillen.)

• Kiestoetsen: Het nummer wordt handmatig ingevoerd met de kiestoetsen.
  • Adresboek: Het nummer wordt opgegeven vanuit het Adresboek.
  • Snelkoppelingen : Het nummer wordt opgegeven met de geregistreerde snelkoppelingen.
  • LDAP Server : Opgeven van de bestemmingen die zijn geregistreerd op de LDAP-server.
Als u # tweemaal invoeren selecteert

Wanneer de gebruiker op Fax Start drukt, vraagt het apparaat of de gebruiker het nummer nog een keer wil invoeren. Wanneer de gebruiker dezelfde bestemming opnieuw invoert en op Fax Start drukt, wordt de fax verzonden.

Als u Aan selecteert

De gebruiker kan deze methode om het nummer op te geven niet gebruiken.

Kiesbeperking instellen

Er zijn twee manieren om Kiesbeperking in te stellen: met Beheer via een webbrowser of via het aanraakscherm van het apparaat zelf.
Hierna is te zien hoe u Kiesbeperking instelt met Beheer via een webbrowser als voorbeeld.

Kiesbeperking instellen met Beheer via een webbrowser
  1. Open Beheer via een webbrowser.
    > Klik hier om weer te geven hoe u Beheer via een webbrowser opent.

2. Als u eerder uw eigen wachtwoord heeft ingesteld, ga dan naar STAP3.
    Als u nog niet eerder uw eigen wachtwoord heeft ingesteld, wijzig dan het standaard inlogwachtwoord.
    > Klik hier om weer te geven hoe u het wachtwoord kunt wijzigen.
  3. Klik op het tabblad Fax en kies Kiesbeperking in de navigatiebalk aan de linkerkant.
    dial restriction

4. Stel de optie in voor elke manier om de bestemming op te geven, zoals Kiestoetsen, Adresboek, Snelkoppeling en LDAP Server en klik op Indienen.
    Uit... De gebruiker kan deze methode om het nummer op te geven gebruiken.
    # tweemaal invoeren... Het apparaat vraagt de gebruiker het faxnummer of de bestemming nog een keer in te voeren. Bij gebruik van Kiestoetsen wordt het nummer gekozen zodra hetzelfde nummer nog een keer is ingevoerd. Bij gebruik van Adresboek, Snelkoppeling of LDAP Server wordt het nummer gekozen zodra dezelfde bestemming met dezelfde methode nog een keer is opgegeven.
    Aan... De gebruiker kan deze methode om het nummer op te geven niet gebruiken.
    dial restriction and submit

5. Sluit het Beheer via een webbrowser. U bent nu klaar met instellen.

U kunt de instellingen ook opgeven met het aanraakscherm van het apparaat. Als u niet wilt dat gebruikers de instellingen kunnen wijzigen, moet u Instelblokkering inschakelen.

> Klik hier om weer te geven hoe u Instelblokkering instelt.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)