MFC-L6900DW(T)

(Video) Uw Brother machine installeren

Bekijk de video die uitlegt welke stappen nodig zijn om uw product te installeren.
Klik op de startknop om de video te starten:

1. Pak uw Brother machine uit 2. Het plaatsen van Letter/A4 papier 3. De kabels aansluiten

Click on the image to play the video instructions

Duur: 4 minuten

Uitvoertijd: 5-11 minuten

Click on the image to play the video instructions

Duur: 3 minuten

Uitvoertijd: 3-6 minuten

Click on the image to play the video instructions

Duur:1,5 minuten

Uitvoertijd:2-5 minuten

4. Een draadloos netwerk installeren

Click on the image to see the instructions

bezoek onze Easy Wireless (Wi-Fi) Gids.

*Elke video clip wordt gestreamed van YouTube en opent in een nieuw venster.

• Het product of onderdelen (zoals het netsnoer of de telefoonlijn) die getoond worden in deze video kunnen verschillen van wat er bijgeleverd is.
  • De inhoud van de video kan zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.
In veelgestelde vragen is er een tekstversie beschikbaar voor elke stap:
  1. Pak uw Brother machine uit
  2. Het plaatsen van Letter/A4 papier
  3. De kabels aansluiten

Verwante modellen

MFC-L6900DW(T)