MFC-L5700DN

Importeer een certificaat en privésleutel.

1. Start uw webbrowser.
  2. Typ 'http://IP-adres van apparaat/' in uw browser ('IP-adres van apparaat' is het concrete IP-adres van uw Brother-apparaat).
    Bijvoorbeeld:
    http://192.168.1.2
    • Als u DNS of een NetBIOS-naam gebruikt, kunt u in plaats van het IP-adres een andere naam opgeven, zoals 'GedeeldePrinter'.
      - Bijvoorbeeld:
        http://GedeeldePrinter
      Als u met een NetBIOS-naam werkt, kunt u ook de knooppuntnaam gebruiken.
      - Bijvoorbeeld:
        http://[knooppuntnaam]
      De NetBIOS-naam kunt u vinden in het netwerkconfiguratierapport.
    • Voor Macintosh: Open Beheer via een webbrowser door te klikken op het apparaatpictogram in het scherm van Status Monitor.
  3. Voer een wachtwoord in, als u dit zo hebt ingesteld, en klik vervolgens op Pijl rechts.
  4. Klik op het tabblad Netwerk.
  5. Klik op Beveiliging.
  6. Klik op Certificaat.
  7. Klik op Certificaat en geheime sleutel importeren.
  8. Blader naar het bestand dat u wilt importeren.
  9. Typ het wachtwoord als het bestand is versleuteld en klik vervolgens op Indienen.

Het certificaat en de geheime sleutel worden geïmporteerd in het apparaat.

Om SSL/TLS-communicatie te kunnen gebruiken, moet het basiscertificaat (Root Certificate) van de CA ook op uw computer worden geïnstalleerd. Neem contact op met uw netwerkbeheerder.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L2530DW, DCP-L2550DN, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8410CDW, HL-L2350DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), MFC-J5330DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J6530DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-L2710DN, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8690CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9570CDW(T)