MFC-L3770CDW

Log Access Error of File Access Error

Controleer de onderstaande punten om dit probleem op te lossen.

1. Het Brother-apparaat heeft geen toegang tot de bestemmingsmap voor de functie Store Print Log naar Netwerk optie.
    • De naam van de opslagmap correct is.
    • Zorg ervoor dat de opgeslagen map is ingeschakeld voor schrijven.
    • Het bestand niet vergrendeld is.
  2. In Beheer via een webbrowser hebt u de optie Afdruk. annuleren geselecteerd in de instelling Foutdetectie van Afdruklogboek opslaan op netwerk.Wacht ongeveer 60 seconden totdat dit bericht van het display van het apparaat verdwijnt.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L3550CDW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW