MFC-L3770CDW

De datum en tijd instellen met Beheer via een webbrowser

Zorg ervoor dat de datum en tijd en de instellingen van de tijdzone correct zijn ingesteld met Beheer via een webbrowser of het bedieningspaneel, zodat de tijd van de machine overeenstemt met de tijd die wordt gebruikt door de server die verificatie biedt.
Sla stap 1 over als u al een venster van Beheer via een webbrowser geopend hebt.
  1. Start de webbrowser.

Voer "https://IP-adres van het apparaat" in de adresregel van uw browser in (waarbij "IP-adres van het apparaat" staat voor het IP-adres van het apparaat of de naam van de afdrukserver). Voorbeeld: https://192.168.1.2

Als u voordien een wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit in en klikt u vervolgens op .

2. Klik op het tabblad Beheerder.
  3. Klik op het Datum&tijd-menu in de linkernavigatiebalk.
  4. Voer in de Datum-velden de datum in.
  5. Selecteer het kloktype in het veld Type klok.
  6. Voer in de Tijd-velden de tijd in.
  7. Selecteer uit de vervolgkeuzelijst Tijdzone het tijdsverschil tussen uw locatie en UTC. De tijdzone voor het oosten van de Verenigde Staten en Canada is bijvoorbeeld UTC-05:00.
  8. Klik in het veld Automatisch zomertijd op Aan om de machine zo in te stellen dat hij automatisch overschakelt op zomer-/wintertijd. In de lente gaat de klok dan één uur vooruit en in de herfst één uur terug (alleen in sommige landen beschikbaar).
  9. Klik op Indienen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW