MFC-L3770CDW

De instellingen voor "Afdruklogboek op Netwerk opslaan" configureren met Beheer via een webbrowser

1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).

Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Als u voordien een wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit in en klikt u vervolgens op .
  4. Klik op het tabblad Beheerder.
  5. Klik op het menu Afdruklog op Netwerk opslaan.
  6. Klik in het veld Afdrukrapport op Aan.
  7. Configureer de volgende instellingen:
    Optie
    Beschrijving
    Netwerkmapnaam
    Voer de bestemmingsmap in voor het opslaan van uw logboek op de CIFS-server (bijvoorbeeld: \\Computernaam\Gedeeldemap).
    Bestandsnaam
    Voer de bestandsnaam in die u wilt gebruiken voor het afdruklogboek (maximaal 32 tekens).
    Bestandstype
    Selecteer de optie TXT of CSV als bestandstype voor het afdruklogboek.
    Verificatiemethode

Selecteer de verificatiemethode voor toegang tot de CIFS-server: Automatisch, Kerberos of NTLMv2. Kerberos is een verificatieprotocol waarmee apparaten of individuen veilig hun identiteit kunnen aantonen aan netwerkservers zonder zich telkens opnieuw te moeten aanmelden. NTLMv2 is de verificatiemethode die wordt gebruikt door Windows® om aan te melden bij servers.

• Automatisch: als u Automatisch selecteert, wordt NTLMv2 gebruikt als verificatiemethode.
    • Kerberos: Selecteer de optie Kerberos om alleen Kerberos-verificatie te gebruiken.
    • NTLMv2: Selecteer de optie NTLMv2 om alleen NTLMv2-verificatie te gebruiken.
    • Voor Kerberos- en NTLMv2-verificatie moet u ook de Datum&tijd-instellingen of het SNTP-protocol (netwerktijdserver) en de DNS-server configureren.
    • U kunt de instellingen voor Datum en tijd ook configureren via het bedieningspaneel van de machine.
    Gebruikersnaam
    Voer de gebruikersnaam in voor de verificatie (maximaal 96 tekens).

Als de gebruikersnaam een onderdeel is van een domein, voert u de gebruikersnaam als volgt in: gebruiker@domein of domein\gebruiker.

Wachtwoord
    Voer het wachtwoord in voor de verificatie (maximaal 32 tekens).
    Kerberos-serveradres (indien nodig)
    Voer het KDC-hostadres (bijvoorbeeld: kerberos.voorbeeld.com; max. 64 tekens) of het IP-adres (bijvoorbeeld: 192.168.56.189).
    Instelling foutdetectie
    Kies welke actie moet worden ondernomen wanneer het afdruklogboek niet op de server kan worden opgeslagen wegens een netwerkfout.
  8. In het veld Verbindingsstatus controleert u de laatste logboekstatus.
    U kunt ook de foutstatus controleren op de LCD van de machine.
  9. Klik op Indienen om de pagina Log afdrukken naar netwerk testen weer te geven.
    Om uw instellingen te testen, klikt u op Ja en gaat u vervolgens naar de volgende stap.
    Klik op Nee om de test over te slaan. De instellingen worden automatisch ingediend.
  10. De machine test de instellingen.
  11. Als de instellingen goedgekeurd zijn, wordt Test OK weergegeven op het scherm.
    Als Testfout weergegeven wordt, controleert u alle instellingen en klikt u op Indienen om de testpagina opnieuw weer te geven.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW