MFC-L3770CDW

Een CA-certificaat exporteren

1. Start uw webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).
    Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

• Als u een DNS (domeinnaamsysteem) of een NetBIOS-naam gebruikt, kunt u in plaats van het IP-adres een andere naam invoeren zoals "GedeeldePrinter".

• Bijvoorbeeld:

https://SharedPrinter

Als u een NetBIOS-naam inschakelt, kunt u ook de knooppuntnaam gebruiken.

• Bijvoorbeeld:

https://brnxxxxxxxxxxxx

De NetBIOS-naam kunt u vinden door het netwerkconfiguratierapport af te drukken.

• Voor Mac gaat u naar Beheer via een webbrowser door op het pictogram van de machine op het scherm Status Monitor te klikken.
  3. Als u voordien een wachtwoord hebt ingesteld, voert u dit in en klikt u vervolgens op .
  4. Klik op het tabblad Netwerk.
  5. Klik op het tabblad Beveiliging.
  6. Klik op CA-certificaat.
  7. Selecteer het certificaat dat u wilt exporteren en klik op Exporteren.
  8. Klik op Indienen.
  9. Klik op Opslaan.
  10. Bepaal waar op uw computer u het geëxporteerde certificaat wilt opslaan en sla het vervolgens op.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW