MFC-L3770CDW

Bevestig de resultaten van faxen die ik heb verzonden en ontvangen.

U kunt het verzendrapport gebruiken als bewijs dat u een fax hebt verzonden.
U kunt ook het Faxlogboek gebruiken, waarin de laatste 200 inkomende en uitgaande faxen worden weergegeven.

Verzendrapport

U kunt het verzendrapport gebruiken als bewijs dat u een fax hebt verzonden. Dit rapport bevat de volgende informatie: de naam of het faxnummer van de ontvanger, de tijd en de datum waarop het bericht is verzonden, de duur van de transmissie, het aantal verzonden pagina's en of de fax correct is verzonden.

> Klik hier om te zien hoe u een transmissielooprapport kunt afdrukken.

Faxjournaal

Het faxjournaal is een lijst met informatie over de laatste 200 ontvangen en verzonden faxen. (TX betekent Verzenden, RX betekent ontvangst)
u kunt het apparaat zo instellen dat er met specifieke intervallen (elke 50 faxen, 6, 12 of 24 uur, 2 of 7 dagen) een faxjournaal wordt afgedrukt.

> Klik hier om te zien hoe u de afdrukintervallen van het faxjournaal instelt.

Het faxjournaal op aanvraag afdrukken

U kunt het faxjournaal op aanvraag afdrukken door de onderstaande stappen uit te voeren. Houd er rekening mee dat als u het faxjournaal op deze manier afdrukt, de gespreksgegevens in het geheugen van uw Brother-apparaat NIET worden gewist.

Volg de onderstaande stappen om het faxjournaal af te drukken:

1. Druk op Settings (Instell.). (Bij bepaalde modellen is deze stap niet nodig.)

2. Druk op Alle instellingen > Rapporten afdrukken.

3. Druk op Faxjournaal.

4. Druk op Ja.

5. Druk op Home (Beginscherm).

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW