MFC-L3750CDW

Geen papier / Geen papier L1

Het apparaat kan geen papier invoeren vanuit de aangegeven papierlade.

Controleer de onderstaande punten om de foutmelding te wissen.

• Plaats papier in de papierlade die op het LCD-scherm wordt getoond. Zorg ervoor dat de papiergeleiders op het correcte formaat ingesteld zijn.

• Als er papier in de papierlade aanwezig is, verwijder dit en plaats dit vervolgens weer terug. Zorg ervoor dat de papiergeleiders op het correcte formaat ingesteld zijn.

• Plaats nooit te veel papier in de lade.

• Er zit papierstof op de papierinvoerrollen
    Maak de papierinvoerrol schoon.
    > Klik hier om weer te geven hoe u de invoerrol reinigt

• Mogelijk voldoet het gebruikte papier niet aan de specificaties. Zorg ervoor dat u papier gebruikt dat aan onze specificaties voldoet.
    Klik hier voor meer informatie over het aanbevolen papier.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW