MFC-L3750CDW

De compatibiliteit van de telefoonlijn instellen voor interferentie en VoIP-systemen

Als u problemen ondervindt bij het verzenden of ontvangen van een fax vanwege mogelijke interferentie op de telefoonlijn of als u een VoIP-systeem gebruikt, raden we aan de modemsnelheid te wijzigen om fouten in faxbewerkingen te minimaliseren.

• VoIP (Voice over IP) is een telefoonsysteem dat gebruik maakt van een internetverbinding in plaats van een traditionele telefoonlijn.
  • Telefoonbedrijven bieden vaak pakketten met VoIP-, internet- en kabeldiensten.
  • (Voor sommige landen)
    Brother raadt het gebruik van een VoIP-lijn niet aan. VoIP-beperkingen in het algemeen kunnen ertoe leiden dat sommige functies van het faxapparaat niet correct werken.

1. Druk op Settings(Instellingen.

Sla deze stap over als uw apparaat het menu Alle instellingen weergeeft op het beginscherm.

2. Druk op Instellingen > Initiële installatie> Compabiliteit.

3. Druk op Hoog, Normaal of Basic (voorVoIP).
    Optie Omschrijving
    Hoog Selecteer Hoog om de modemsnelheid op 33600 bps te zetten.
    Normaal Selecteer Normaal  om de modemsnelheid op 14400 bps te zetten.
    Basic (voorVoIP). Selecteer Basic(for VoIP) om de modemsnelheid te verminderen tot 9600 bps en de ECM-modus (foutencorrectie) uit te schakelen. Gebruik deze optie alleen indien nodig, bijvoorbeeld als u vaak storing op de telefoonlijn hebt.
    Om de compatibiliteit met de meeste VoIP-services te verbeteren, raadt Brother u aan de compatibiliteitsinstelling te wijzigen naar Basic(for VoIP).

4. Druk op Home(Beginscherm).

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

MFC-EX670, MFC-EX910, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L2860DW, MFC-L2860DWE, MFC-L2862DW, MFC-L2922DW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3740CDW(E), MFC-L3750CDW, MFC-L3760CDW, MFC-L3770CDW, MFC-L5710DN, MFC-L5710DW, MFC-L5715DN, MFC-L6710DW, MFC-L6910DN, MFC-L6915DN, MFC-L8340CDW, MFC-L8390CDW, MFC-L9630CDN, MFC-L9635CDN, MFC-L9670CDN