MFC-L2750DW

Verzenden van e-mailberichten configureren via Beheer via een webbrowser

Wij raden u aan om Beheer via een webbrowser te gebruiken voor het configureren van het beveiligd verzenden van e-mail met gebruikersverificatie, of om e-mail te verzenden met SSL/TLS.

1. Start uw webbrowser.
  2. Typ 'http://IP-adres van apparaat/' in uw browser ('IP-adres van apparaat' is het concrete IP-adres van uw Brother-apparaat).
    Bijvoorbeeld:
    http://192.168.1.2
  3. Voer een wachtwoord in, als u dit zo hebt ingesteld, en klik vervolgens op Pijl rechts.
  4. Klik op het tabblad Netwerk.
  5. Klik op het menu Protocol in de navigatiebalk aan de linkerkant.
  6. Klik in het veld SMTP op Geavanceerde instellingen en zorg ervoor dat SMTP ingeschakeld is.
  7. Configureer de SMTP-instellingen.
    • Controleer of de e-mailinstellingen juist zijn door na het configureren een test-e-mail te verzenden.
    • Raadpleeg uw netwerkbeheerder of internetprovider als u niet weet wat de instellingen van de SMTP-server zijn.
  8. Klik op Indienen wanneer u klaar bent.
    Het dialoogvenster Configuratie voor e-mail verzenden testen wordt weergegeven.
  9. Volg de instructies in het dialoogvenster om de huidige instellingen te testen.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L2530DW, DCP-L2550DN, HL-L2350DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L8260CDW, HL-L8360CDW, HL-L9310CDW(T), MFC-L2710DN, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW