MFC-L2750DW

Scaninstellingen wijzigen voor het scannen met ControlCenter4 of de scanknop (voor Windows)

We leggen hier uit hoe u de instellingen kunt aanpassen (zoals de resolutie en het bestandstype) voor het scannen met behulp van ControlCenter4 of bij gebruik van de scanknop op het Brother-apparaat.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat en besturingssysteem.

<Instellingen wijzigen voor het scannen vanuit de Startmodus van ControlCenter4>

In de Startmodus kunt u Type document en Scanformaat instellen voordat u een document scant.

Startmodus

Type document:

De volgende drie basisinstellingen zijn beschikbaar:

• Foto: Resolutie: 600 x 600 dpi, Type Scan: 24bit Kleur
  • Tekst en figuren Resolutie: 300 x 300 dpi, Type Scan: 24bit Kleur
  • Tekst zwart-wit Resolutie: 200 x 200 dpi, Type Scan: Zwart-wit

Het is ook mogelijk om uw voorkeursinstellingen voor Type document na het instellen op te slaan.

1. Klik op het tabblad Scan en kies Aangepast. Klik vervolgens op Aangepaste instellingen.

Aangepaste instellingen

2. Het venster Aangepaste scaninstellingen wordt weergegeven. Configureer de instellingen en klik op OK.

The Custom Scan Settings window

Scanformaat:

Kies het formaat van uw document bij Scanformaat uit de lijst.

Scanformaat

Na het scannen kunt u nog meer instellingen opgeven, zoals Type Bestand, Bestandsnaam en Bestemmingsfolder.

<Instellingen wijzigen voor het scannen vanuit de Geavanceerde modus van ControlCenter4>

In de Geavanceerde modus zijn er vier scanopties: Scannen naar bestand, Scannen naar e-mail, Scannen naar OCR en Scannen naar afbeelding. Voor elke optie kunt u geavanceerde scaninstellingen configureren.

Geavanceerde modus

Instellingen voor Scannen naar bestand wijzigen:

1. Klik op het tabblad Scan en klik met de rechtermuisknop op de knop Bestand. Kies vervolgens Knopinstellingen.

Scannen naar bestand

2. Het venster met instellingen voor Scannen naar bestand wordt weergegeven. Configureer de instellingen en klik op OK. In het vak Bestandsnaam bijvoorbeeld kunt u instellen welke tekst altijd moet worden gebruikt aan het begin van de bestandsnaam van het bestand met de scan. Bij Bestemmingsfolder kunt u de map opgeven waarin de scans moeten komen.

The settings window for Scan to File

Instellingen voor Scannen naar e-mail wijzigen:

1. Klik op het tabblad Scan en klik met de rechtermuisknop op de knop E-mail. Kies vervolgens Knopinstellingen.

Scannen naar e-mail

2. Het venster met instellingen voor Scannen naar e-mail wordt weergegeven. Configureer de instellingen en klik op OK. Bij Type Bestand geeft u op welke bestandsindeling de bijlage moet krijgen.

The settings window for Scan to E-mail

Instellingen voor Scannen naar OCR wijzigen:

1. Klik op het tabblad Scan en klik met de rechtermuisknop op de knop OCR. Kies vervolgens Knopinstellingen.

Scannen naar OCR

2. Het venster met instellingen voor Scannen naar OCR wordt weergegeven. Configureer de instellingen en klik op OK. Bij Doel applicatie bijvoorbeeld geeft u op in welke tekstverwerker u de geconverteerde tekst wilt openen. Bij OCR-taal geeft u de taal van de geconverteerde tekst op.

The settings window for Scan to OCR

Instellingen voor Scannen naar afbeelding wijzigen:

1. Klik op het tabblad Scan en klik met de rechtermuisknop op de knop Afbeelding. Kies vervolgens Knopinstellingen.

Scannen naar afbeelding

2. Het venster met instellingen voor Scannen naar afbeelding wordt weergegeven. Configureer de instellingen en klik op OK. Bij Doel applicatie bijvoorbeeld geeft u op in welk grafisch programma u de gescande afbeelding wilt openen.

The settings window for Scan to Image

<Instellingen wijzigen voor het scannen met de scanknop van het Brother-apparaat>

In ControlCenter4 kunt u instellingen opgeven voor het scannen met de scanknop op het bedieningspaneel van uw Brother-apparaat.

1. Open het venster Scaninstellingen apparaat.

In de Startmodus:
    Klik op het tabblad Apparaatinstellingen => Scaninstellingen apparaat.

Scaninstellingen apparaat in de Startmodus

In de Geavanceerde modus:
    Klik op het tabblad Apparaatinstellingen => Scaninstellingen apparaat.

Scaninstellingen apparaat in de Geavanceerde modus

2. Het venster Scaninstellingen apparaat wordt weergegeven. Er zijn vier scanopties: Scannen naar bestand, Scannen naar e-mail, Scannen naar OCR en Scannen naar afbeelding. Klik op het tabblad voor de scanoptie die u wilt configureren en geef de instellingen op. Klik vervolgens op Toepassen => OK.

Scan naar OCR is niet voor elk land beschikbaar.

The Device Scan Settings window

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

ADS-1100W, ADS-1600W, DCP-1510, DCP-1612W, DCP-7055, DCP-7055W, DCP-7060D, DCP-7065DN, DCP-7070DW, DCP-8110DN, DCP-8250DN, DCP-9015CDW, DCP-9020CDW, DCP-9055CDN, DCP-9270CDN, DCP-J1100DW, DCP-J132W, DCP-J140W, DCP-J152W, DCP-J172W, DCP-J4110DW, DCP-J4120DW, DCP-J525W, DCP-J552DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J725DW, DCP-J752DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-J785DW, DCP-J925DW, DCP-L2500D, DCP-L2510D, DCP-L2520DW, DCP-L2530DW, DCP-L2540DN, DCP-L2550DN, DCP-L2560DW, DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DCP-L8400CDN, DCP-L8410CDW, DCP-L8450CDW, MFC-1810, MFC-1910W, MFC-7360N, MFC-7460DN, MFC-7860DW, MFC-8510DN, MFC-8520DN, MFC-8950DW, MFC-8950DWT, MFC-9140CDN, MFC-9330CDW, MFC-9340CDW, MFC-9460CDN, MFC-9465CDN, MFC-9970CDW, MFC-J1300DW, MFC-J430W, MFC-J4410DW, MFC-J4420DW, MFC-J4510DW, MFC-J4610DW, MFC-J4620DW, MFC-J470DW, MFC-J4710DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5320DW, MFC-J5330DW, MFC-J5620DW, MFC-J5720DW, MFC-J5730DW, MFC-J5910DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J625DW, MFC-J6510DW, MFC-J6520DW, MFC-J6530DW, MFC-J6710DW, MFC-J6720DW, MFC-J680DW, MFC-J6910DW, MFC-J6920DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J825DW, MFC-J870DW, MFC-J880DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW, MFC-L2700DW, MFC-L2710DN, MFC-L2710DW, MFC-L2720DW, MFC-L2730DW, MFC-L2740DW, MFC-L2750DW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T), MFC-L8650CDW, MFC-L8690CDW, MFC-L8850CDW, MFC-L8900CDW, MFC-L9550CDW(T), MFC-L9570CDW(T)