MFC-L2740DW

Het telefoon/netsnoer aansluiten.

Volg onderstaande stappen om het netsnoer aan te sluiten:

NOTE: Onderstaande illustraties zijn van een representatief product en land, het kan van uw machine en land verschillen.

de Niet-fax gebruikers hebben de telefoonlijn niet nodig. Indien u niet van plan bent om de fax functie te gebruiken, ga dan naar stap 2

1. Sluit het telefoonsnoer aan. Verbindt één uiteinde van het telefoonsnoer met de aansluiting LINE op de Brother machine.

Verbindt het andere uiteinde met de aansluiting op het muurcontact.

Connect the telephone line cord

Indien u één telefoonlijn deelt met een externe telefoon of extern antwoord apparaat, kunt u deze aansluiten zoals vermeld in de Installatie handleiding of gebruikshandleiding, beschikbaar in het handleidingsgedeelte van deze website. Klik hier om naar de hanleidingen sectie te gaan en de laatste versie te zien..

2. Sluit het netsnoer aan.

Connect the power cord

Verwante modellen

MFC-L2700DW, MFC-L2720DW, MFC-L2740DW