MFC-L2730DW

Scannen met Secure Function Lock 3.0

Scanbeperkingen opgeven (voor beheerders)

Met Secure Function Lock 3.0 kan een beheerder bepalen welke gebruikers mogen scannen. Als de scanfunctie is uitgeschakeld voor algemene gebruikers, hebben alleen gebruikers voor wie het selectievakje Scannen is ingeschakeld, het recht om te scannen.

De scanfunctie gebruiken (voor gebruikers met beperkte rechten)

• Scannen via het bedieningspaneel van de machine:

Gebruikers met beperkte rechten moeten hun pincode invoeren op het bedieningspaneel van de machine om de scanmodus te activeren.

• Scannen vanaf een computer:

Gebruikers met beperkte rechten moeten hun pincode invoeren op het bedieningspaneel van de machine voordat ze vanaf hun computer kunnen scannen. Als ze dit niet doen, wordt een foutmelding op het computerscherm weergegeven.

Verwante modellen

MFC-L2730DW, MFC-L2750DW