MFC-L2710DW

Gescande gegevens opslaan in een map als een PDF-bestand met de Geavanceerde modus van ControlCenter4 (Windows®)

Documenten scannen en deze in een map op uw computer als PDF-bestanden opslaan.

Selecteer Geavanceerde modus als modusinstelling voor ControlCenter4.

1. Plaats uw document.
  2. Klik op het pictogram (ControlCenter4) in de taakbalk en klik vervolgens op Open.
  3. Klik op het tabblad Scan.
  4. Klik op de knop Bestand.
    Het dialoogvenster met scaninstellingen verschijnt.
  5. Klik op de vervolgkeuzelijst Type Bestand en selecteer vervolgens een PDF-bestand.

Om het document als een met een wachtwoord beveiligd PDF-bestand op te slaan, selecteert u Veilige PDF Enkele pagina (*.pdf) of Veilige PDF Meerdere pagina's (*.pdf) uit de vervolgkeuzelijst Type Bestand, klikt u op en voert u het wachtwoord in.

6. Klik op het pictogram van de map en blader naar de map waarin u de gescande documenten wilt opslaan.
  7. Wijzig indien nodig de scaninstellingen zoals het bestandsformaat, de bestandsnaam, de resolutie en de kleur.

Om een voorbeeld van de gescande afbeelding te zien en deze te configureren, vinkt u het selectievakje Voorbeeldscan aan.

8. Klik op Scan.
    De machine begint met scannen. Het bestand wordt opgeslagen in de door u geselecteerde map.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-L2510D, DCP-L2530DW, DCP-L2550DN, MFC-L2710DN, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW