MFC-J895DW

De afdrukinstellingen wijzigen bij afdrukproblemen

Als de afdrukkwaliteit matig is, selecteert u deze opties, afhankelijk van uw wensen.
image

Deze opties zijn alleen beschikbaar wanneer u handelingen op de machine uitvoert, zoals kopiëren. Wanneer u afdrukt vanaf uw computer, wijzigt u de instellingen in de printerdriver.

DCP-J572DW/MFC-J491DW/MFC-J497DW

1. Druk op Instellingen (Settings).
  2. Druk op image of image om het volgende te selecteren:
    1. Selecteer [Standaardinst.]. Druk op OK.
    2. Selecteer [Onderhoud]. Druk op OK.
    3. Selecteer [Afdruk opties]. Druk op OK.
  3. Druk op image of image om een van de volgende opties te selecteren:
    Optie
    Beschrijving
    Verminder vlekken
    Selecteer deze optie, afhankelijk van of u enkelzijdig of tweezijdig afdrukt als er vlekken op de afdrukken zitten of het papier vastloopt.
    Langzaam drogend papier
    Selecteer deze optie als u een type normaal papier gebruikt waarop inkt langzaam droogt.
  4. Druk op OK.
  5. Druk op image of image om de gewenste optie te selecteren. Druk op OK.
  6. Druk op Stop/Eindigen (Stop/Exit).

DCP-J772DW/DCP-J774DW/MFC-J890DW/MFC-J895DW

1. Druk op image[Instell.]>[Onderhoud]>[Afdrukopties].
  2. Druk op een van de volgende opties:
    Optie
    Beschrijving
    Verminder vlekken
    Selecteer deze optie, afhankelijk van of u enkelzijdig of tweezijdig afdrukt als er vlekken op de afdrukken zitten of het papier vastloopt.
    Langzaam drogend papier
    Selecteer deze optie als u een type normaal papier gebruikt waarop inkt langzaam droogt.
  3. Volg de LCD-menu's.
  4. Druk op image.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW