MFC-J880DW

Firmware bijwerken met Brother iPrint&Scan.

U kunt de firmware bijwerken met Brother iPrint&Scan. Volg de onderstaande stappen om de firmware bij te werken.

(Deze functie is beschikbaar voor Android™ 2.2.0 en hoger en iOS 4.4.0 en hoger.)

1. Start Brother iPrint&Scan en selecteer uw Brother-apparaat. Als uw apparaat een firmware-update nodig heeft, wordt het volgende scherm weergegeven.
    Tik op Bijwerken en ga vervolgens naar stap 4.

Bijwerken

Als u Niet nu selecteert, kunt u de firmware bijwerken via Machinestatus. Ga naar de volgende stap.

2. Tik op Machinestatus.

Machinestatus

3. Tik op Firmwareversie.

Firmwareversie

4. Tik op Bijwerken.

Bijwerken

5. De webbrowser wordt gestart.
    Voer desgevraagd een wachtwoord in en klik op Login.
    klikt u hier om te zien wat het standaard wachtwoord is.
    Zo niet, ga door naar Stap 6
    Enter password

6. Tik op Controleren op nieuwe firmware.

Check new
  7. Tik op Bijwerken. De update van het Brother-apparaat begint. Zet het Brother-apparaat niet uit zolang de update bezig is.
    Update

Kijk de volgende punten na als er fouten optreden:

• Controleer of het apparaat is verbonden met een netwerk met internettoegang.
    • Als uw netwerk een proxyserver gebruikt, tik dan op Proxy en configureer de proxyserverinstellingen. Informeer bij de netwerkbeheerder als u de instellingen niet weet.
  8. Wanneer het bericht Voltooid wordt weergegeven, is de firmware-update klaar.

Als het Brother-apparaat de firmware moet bijwerken, wordt het scherm Firmware bijwerken opnieuw weergegeven totdat wordt gemeld dat de update voltooid is.

U kunt de firmware ook bijwerken vanaf de computer.
> Klik hier om het hulpprogramma voor het bijwerken van de firmware te downloaden. Meer informatie vindt u in het gedeelte Downloads.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

ADS-2400N, ADS-2800W, ADS-3000N, ADS-3600W, DCP-J1100DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-L2530DW, DCP-L2550DN, DCP-L3510CDW, DCP-L3550CDW, DCP-L5500DN, DCP-L6600DW, DS-940DW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, HL-L2350DW, HL-L2370DN, HL-L2375DW, HL-L3210CW, HL-L3230CDW, HL-L3270CDW, HL-L5100DN(T), HL-L5200DW(T), HL-L6250DN, HL-L6300DW(T), HL-L6400DW(T), MFC-J1300DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5945DW, MFC-J680DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J880DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW, MFC-L2710DN, MFC-L2710DW, MFC-L2730DW, MFC-L2750DW, MFC-L3710CW, MFC-L3730CDN, MFC-L3750CDW, MFC-L3770CDW, MFC-L5700DN, MFC-L5750DW, MFC-L6800DW(T), MFC-L6900DW(T)