MFC-J880DW

Hoe kan ik mijn NFC-geschikt mobiel apparaat gebruiken met een NFC-geschikt Brother-apparaat?

NFC (Near Field Communication) is een nieuwe technologie die het mogelijk maakt transacties, uitwisseling van gegevens en een draadloze verbinding tot stand te brengen tussen twee apparaten binnen korte afstand van elkaar.

Met behulp van NFC, kunt u gemakkelijk een draadloze verbinding tot stand brengen tussen uw NFC-geschikt mobiel apparaat (zoals smartphones en tablets) en een Brother NFC-geschikt apparaat elkaar aan te raken.

Opmerking: De afbeeldingen hieronder weergegeven kunnen afwijken van uw Brother machine.

NFC-enabled mobile device

U kunt daarna direct afdrukken vanaf en scannen naar uw mobiele apparaat.

Om deze functie te gebruiken,

• Moet u Brother iPrint&Scan installeren op uw ingeschakelde NFC-geschikte mobiele apparaat.
  • Onze mobiele NFC-machines werken onder Android™ OS versie 4.0 of hoger.

Zorg ervoor dat op uw Brother-apparaat de functie NFC ingeschakeld is. U kunt de NFC instelling van uw apparaat in het Netwerk menu op het bedieningspaneel bevestigen.

Het mobiele apparaat dient wel de NFC mogelijkheid te hebben en de Android OS versie 4.0 of hoger hebben. Controleer de specificaties van de fabrikant op uw mobiele apparaat  voor meer informatie.

Verwante modellen

ADS-3600W, MFC-J4620DW, MFC-J6920DW, MFC-J870DW, MFC-J880DW