MFC-J880DW

Kan niet detect.

Volg de onderstaande instructies om de foutmelding te wissen:

U hebt een nieuwe inktcartridge te snel geïnstalleerd en het apparaat heeft de cartridge niet gedetecteerd.

Verwijder de nieuwe inktcartridge en plaats deze nu opnieuw (en stevig, moet vastklikken) in het apparaat.
> Klik hier om weer te geven hoe u de inktcartridge vervangt.

Er is een inktcartridge niet goed geïnstalleerd.

Verwijder de nieuwe inktcartridge en plaats deze nu opnieuw (en stevig, moet vastklikken) in het apparaat.
> Klik hier om weer te geven hoe u de inktcartridge vervangt.

Er zit een luchtbel in de nieuwe inktcartridge.

Draai de inktcartridge langzaam met de inkttoevoerpoort naar onderen en installeer de cartridge vervolgens opnieuw.

Het model inktcartridge is niet compatibel met uw apparaat.

Controleer of het model inktcartridge geschikt is voor uw apparaat.

Bezoek de sectie Verbruiksartikelen & Accessoires op deze website om te weten welke verbruiksartikelen beschikbaar zijn voor uw apparaat en de modelnummers van de cartridges.
>Klik hier om het gedeelte Verbruiksartikelen & Accessoires te zien.

Een gebruikte inktcartridge is opnieuw geïnstalleerd.

Verwijder de gebruikte inktcartridge en installeer een nieuwe.

De inktcartridge moet worden vervangen.

Vervang de inktcartridge door een nieuwe originele Brother inktcartridge.

Als u geen originele Brother inkt gebruikt, wordt de inktcartridge mogelijk niet gedetecteerd.

Gebruik een originele Brother inktcartridge. Als de foutmelding terugkomt, kunt u contact opnemen met de klantenservice van Brother via 'Contact'.

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J1100DW, DCP-J4120DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-J785DW, HL-J6000DW, HL-J6100DW, MFC-J1300DW, MFC-J4420DW, MFC-J4620DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J5320DW, MFC-J5330DW, MFC-J5620DW, MFC-J5720DW, MFC-J5730DW, MFC-J5930DW, MFC-J5945DW, MFC-J6530DW, MFC-J680DW, MFC-J6930DW, MFC-J6935DW, MFC-J6945DW, MFC-J6947DW, MFC-J880DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW