MFC-J880DW

Papier Nazien

Er zijn verschillende redenen voor het tonen van "Papier Nazien" op de display. Probeer elk stap te volgen om het   "Papier Nazien" bericht te wissen.

Oorzaak 1: Het papier is op of zit niet goed in de lade.

Oorzaak 2: De foto papier lade zit op de verkeerde plaats.

Oorzaak 3: Het papier werd niet in de middelste stand van de handmatige invoergleuf geplaatst.

Oorzaak 4: Het "Jam Clear" deksel is niet goed gesloten.

Oorzaak 5: Er zit papierstof op de papierinvoerrol.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

Oorzaak 1: Het papier is op of zit niet goed in de lade.

Ga op één van de volgende manieren te werk:

Oorzaak 2: TDe foto papier lade zit op de verkeerde plaats.

Zet de fotopapierlade in de normale afdrukpositie wanneer u losse vellen papier gebruiken.

Foto Bypass lade in de normale print positie

Normal printing position

Foto Bypass lade in de foto print positie

Photo printing position

Oorzaak 3: Het papier was niet ingevoerd in de middelste stand van de manuele invoergleuf.

Verwijder het papier en plaats het terug in het midden van de manuele invoergleuf en volg de instructies.

Oorzaak 4: Het Jam Clear Deksel is niet goed gesloten.

Controleer of het Jam Clear deksel goed gesloten is aan beide kanten.

Oorzaak 5: er zit papierstof op de papierinvoerrol of het scheidingskussentje.

De papierinvoerrollen schoonmaken
> Klik hier om weer te geven hoe u de invoerrol reinigt

Verwante modellen

DCP-J562DW, DCP-J785DW, MFC-J680DW, MFC-J880DW