MFC-J880DW

Papierstoring

Volg de onderstaande stappen om de foutmelding "Papierstoring" te verwijderen.

Voor modellen met faxfunctie:
Voordat u de stekker van het apparaat uit het stopcontact trekt, kunt u de faxberichten uit het geheugen overbrengen naar uw computer of een ander faxapparaat, zodat u geen belangrijke berichten hoeft te verliezen. CKlik hier voor informatie over hert doorsturen van een fax naar een andere fax machine.

1. Trek de stekker van het apparaat uit het stopcontact.
  2. Trek de papierlade (1) volledig uit het apparaat.

Pull Paper Tray

3. Trek de twee groene hendels in de machine uit om het vastgelopen papier te verwijderen.

Pull two green levers inside machine to release jammed paper

• Als het display (hierna aanraakscherm genoemd) Papier vast B [voorraan] aangeeft , a naar STAP 8.
    • Als het displays Jam C Achteraan aangeeft, ga naar stap B-b.
  4. Gebruik beide handen en de vingergrepen aan weerszijden van de machine om het scannerdeksel (1)  in de geopende stand te zetten.

Lift scanner cover into open position

5. Trek het vastgelopen papier volledig uit het apparaat.

Pull jammed paper out

6. Als het display toont  Herhaal Jam A Binnenin/Voorraan, beweeg dan de printkop (indien nodig) om enig papier op deze plaats te verwijderen. Controleer goed of er geen restanten zijn in de hoeken van de  (1) and (2).

Make sure scraps of paper are not left
    • Raak de encoder strip niet aan, een dunne strook van plastic dat zich uitstrekt over de breedte van de machine (1). Hierdoor Kan de machine beschadigd raken.
      DO NOT touch the encoder strip

• Als de printkop zich in de rechterhoek bevindt zoals aangegeven in de afbeelding (2), kunt u deze niet verplaatsen . Sluit de klep van de scanner, en dan het netsnoer opnieuw aansluiten. Open de klep van de scanner weer, en dan houd Stop / Exit in of Cancel(Wis) totdat de printkop naar het centrum gaat. Haal de stekker vervolgens uit het stopcontact en verwijder het papier.
    • Als het papier is vastgelopen onder de printkop, haal de stekker van de machine uit het stopcontact, en vervolgens de printkop om het papier te verwijderen.

Houd de concave gebieden met de driehoek markeringen in de afbeelding (3) om de printkop te verplaatsen.

Print head

• Eventuele vlekken op uw huid of kleding moet u onmiddellijk afwassen met zeep of een schoonmaakmiddel.
  7. Sluit het scannerdeksel voorzichtig met beide handen.

Close scanner cover

8. Trek het vastgelopen papier (1) uit de machine.

Pull jammed paper out

Als het display herhaalt Jam A Binnenin/Vooraan of herhaalt  Jam B Voorraan, doe het volgende:

1. Controleer goed binnenin (1) voor stukjes papier.

Look carefully inside for any scraps of paper

2. Open de klep ter verwijdering van het vastgelopen papier 1 aan de achterzijde van de machine.

Squeeze both levers, and then open Jam Clear Cover

3. Trek het vastgelopen papier uit  het apparaat.

Pull jammed paper out

4. Sluit de klep ter verwijdering van vastgelopen papier. Controleer of de klep volledig gesloten is.

Close Jam Clear Cover

9. Plaats de papierlade goed terug in het apparaat.

Put paper tray firmly back in machine

10. Terwijl u de papierlade vasthoudt, trekt u de papiersteun (1) uit tot u een klik hoort en vervolgens vouwt u de papiersteunklep (2) uit.

Pull out paper support, and then unfold paper support flap

11. Plug de stroomstekker in een stopcontact.
  12. Controleer of de foutmelding weg is .

Als de melding blijft, open en sluit het scanner deksel.

Als de display blijft tonen Jam A Binnenin/Voorraan of  Jam B Voorraan, er kan een klein stukje papier in de machine zitten.
Ga terug naar STAP 1 om het stukje papier te verwijderen in de .

Als u reeds geprobeerd hebt en de foutmelding blijft, , contact opnemen met de klantenservice van Brother via 'Contact'

Verwante modellen

MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J680DW, MFC-J880DW