MFC-J880DW

Enveloppen laden

Volg de onderstaande instructies om de enveloppen in de papierlade te laden.

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

De papierlade gebruiken

Met behulp van de handmatige invoer (Voor modellen met een sleuf voor handmatige invoer)

De MF-lade gebruiken (Voor modellen met een MF-lade)

De papierlade gebruiken

1. Als het klepje van de papiersteun (1) open is, sluit het klepje dan en sluit vervolgens de papiersteun zelf (2).

Close paper support flap and paper support

2. Trek de papierlade volledig uit de machine.

Pull paper tray out

3. Open het deksel van de uitvoerlade (1).

Open output paper tray cover

4. Plaats maximaal 10 enveloppen in de papierlade met de te bedrukken zijde naar beneden. Indien u meer dan 10 enveloppen plaatst kan dit papierstoringen veroorzaken. Als de omslag zich aan de lange zijde van de enveloppen bevindt, plaatst u de enveloppen met de omslag aan de linkerkant in de lade, zoals aangegeven in de illustratie.
    Stel de papiergeleiders in op de breedte (1) en de lengte (2) van de envelop.
    Controleer dat de enveloppen vlak in de lade liggen.

Load envelopes and slide paper guides to fit the size of envelopes

5. Sluit het deksel van de uitvoerlade.

Close output paper tray cover

6. Duw de papierlade langzaam helemaal terug in het apparaat.

Push paper tray completely into machine

7. Terwijl u de papierlade vasthoudt, trekt u de papiersteun (1) uit tot u een klik hoort en vervolgens vouwt u de papiersteunklep (2) uit.

Pull out paper support and unfold paper support flap

Met behulp van de handmatige invoer (Voor modellen met een sleuf voor handmatige invoer)

1. Open de klep van de sleuf voor handmatige invoer.

OpenManualFeedSlotCover
    OpenManualFeedSlotCover

2. Til de papiersteun op.

LiftPaperSupport

3. Verschuif de papiergeleiders van de sleuf voor handmatige invoer zodat het te gebruiken papier er precies doorheen past.

SlideManualFeedSlotPaperGuides

4. Plaats slechts één enveloppe in de sleuf voor handmatige invoer met de afdrukzijde naar boven.

LoadOnlyOneEnvelope

5. Verschuif met beide handen de papiergeleiders van de sleuf voor handmatige invoer, zodat het papier er precies tussen past.

AdjustManualFeedSlotPaperGuides

6. Plaats met beide handen een enveloppe in de sleuf voor handmatige invoer. De enveloppe moet tegen de papierinvoerrol komen. Zodra u het apparaat de enveloppe een klein stukje naar binnen hoort trekken, laat u de enveloppe los. Op het aanraakscherm wordt Sleuf voor handinvoer gereed weergegeven. Volg de instucties op het LCD-scherm en druk op OK.

PushOneEnvelope

7. Houd de papierlade in het apparaat, trek de papiersteun (1) uit totdat deze vastklikt, vouw de klep van de papiersteun (2) uit.

Pull out paper support

De MF-lade gebruiken (Voor modellen met een MF-lade)

1. Open met beide handen de MF-lade.

Open MP Tray

2. Til de papiersteun op.

Lift Up Paper Support

3. Verschuif met beide handen de papiergeleiders van de MF-lade, zodat het papier er precies tussen past
    Slide MP Tray Guide

4. Waaier de stapel papier goed door om te voorkomen dat het papier vastloopt of scheef wordt ingevoerd.

Fan Paper
    • Zorg er altijd voor dat het papier niet gekruld of gekreukt is.
    • U kunt slechts één vel Legal / Mexico Legal / India Legal / Folio-papier tegelijk in de MF-lade plaatsen.
  5. Wanneer u enveloppen gebruikt, plaatst u de enveloppen met de afdrukzijde naar boven en met de klep aan de linkerkant zoals weergegeven in de illustratie.

Load Envelopes

Als u problemen ondervindt bij het plaatsen van papier in de MF-lade, duwt u de vrijgavehendel (1) naar de achterkant van het apparaat en laadt het papier

Push Release Lever

6. Gebruik beide handen om de papiergeleiders van de MF-lade voorzichtig aan te passen aan het papier.
    Adjust MP Tray

• Druk de papiergeleiders NIET te strak tegen het papier. Als u dit doet, kan het papier vouwen en vastlopen.
    • Plaats het papier in het midden van de MF-lade tussen de papiergeleiders. Als het papier niet gecentreerd is, trekt u het eruit en plaatst u het opnieuw in de middelste positie.
  7. Trek de papiersteun (1) naar buiten totdat deze vastklikt en klap de papiersteunklep (2) open

Paper Support

8. Wijzig indien nodig de instellingen voor het papierformaat en de papiersoort in het menu Instellingen MF-lade.

Zorg dat het afdrukken is voltooid voordat u de MF-lade sluit.

In sommige landen wordt een MF-afdekklep meegeleverd met het apparaat. De klep is ontworpen om te voorkomen dat er stof via de MF-lade in het apparaat komt. Volg deze stappen om de afdekklep voor de MF-lade te installeren.

1. Open de MF-lade.
  2. Bevestig met beide handen de twee pennen op het deksel (1) in de houders aan de voorkant van de MF-lade (2).

Fit Two Pins
  3. Trek de bovenkant van het deksel van de MF-lade iets naar de voorkant van het apparaat en plaats papier in de MF-lade met het afdrukoppervlak naar boven.

Pull MP Tray Cover
  4. Duw tegen de bovenkant van de klep van de MF-lade totdat deze tegen de MF-lade leunt
    Push MP Tray

Staat het antwoord op uw vraag er niet bij, kijkt u dan eerst bij de andere vragen:

Heeft u de beschikbare handleidingen bekeken?

Heeft u meer hulp nodig, dan kunt u contact opnemen met de Brother-klantenservice.

Verwante modellen

DCP-J1100DW, DCP-J562DW, DCP-J572DW, DCP-J772DW, DCP-J774DW, DCP-J785DW, MFC-J1300DW, MFC-J480DW, MFC-J491DW, MFC-J497DW, MFC-J680DW, MFC-J880DW, MFC-J890DW, MFC-J895DW