MFC-J870DW

Het telefoon/netsnoer aansluiten.

Volg de onderstaande stappen om het telefoon/netsnoer aan te sluiten:

Opmerking: De onderstaande figuren zijn een voorbeeld en kunnen afwijken van uw Brother-apparaat.

Sluit de USB-kabel nu nog NIET aan (als u een USB-kabel gebruikt).

Als u niet van plan bent om de faxfunctie te gebruiken op het apparaat, ga naar stap 4.

1. Til het scannerdeksel omhoog tot het veilig in de geopende stand vastklikt.

Lift the scanner cover until it locks

2. Sluit het telefoonsnoer aan. Sluit de ene zijde van het telefoonsnoer aan op de Line aansluiting van het Brother apparaat.
    Leid het telefoonsnoer voorzichtig door het kabelgootje en uit de achterzijde van de machine. Sluit de andere zijde aan op een wandcontactdoos (stopcontact).

Connect the telephone line cord

Het telefoonsnoer MOET worden aangesloten op de LINE ingang van de machine.

3. Doe het scannerdeksel omhoog om de vergrendeling op te heffen (1). Duw de steun van het scannerdeksel voorzichtig omlaag (2) en sluit het scannerdeksel (3) met beide handen.

Close the scanner cover using both hands

Als u een telefoonlijn met een externe telefoon of extern antwoordapparaat deelt, kunt u in de Installatiehandleiding of, meer in detail, in de Beknopte gebruikershandleiding, vinden hoe u dit aansluit. De meest recente versie van de installatiehandleiding vindt u in het deel Handleidingen van deze site.

4. Sluit het netsnoer aan.

Connect the power cord
Om de levensduur van de printkop te verlengen, de langste levensduur uit de inktcartridges te halen en voor de beste afdrukkwaliteit raden wij aan om de machine niet regelmatig los te koppelen en/of de machine voor langere tijd losgekoppeld te laten. Elke keer als u de machine aansluit, zal deze automatisch de printkoppen reinigen, wat inkt kost. Wij adviseren om dePower On/Off(Power Aan/Uit) knop te gebruiken om de machine uit te zetten. Met de Power On/Off(Power Aan/Uit) knop minimaliseert het stroomverbruik van de machine, dit resulteert in periodiek maar minder frequent reinigen van de printkoppen.

Verwante modellen

MFC-J870DW